Fizetési feltételek

Fizetés

A megrendelt terméket a következő módokon fizetheted ki:

 • Banki átutalással

a következő számlaszámra: CIB 10700581-53140416-56000003 Balasiné Tóth Katalin – ez a feltétele a postázásnak

 • Bankszámlára történő pénztári befizetéssel

CIB 10700581-53140416-56000003 Balasiné Tóth Katalin – ez a feltétele a postázásnak

 • Bankkártyával történő azonnali kiegyenlítéssel
  • Elfogadom, hogy Balasiné Tóth Katalin (1164. Budapest, Bóbitás út 53.) által a www.ekszertar.com felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.
 • A személyes átvétel helye és ideje: VOLFERRUM Vasárubolt Balasiné Tóth Katalin, 1122. Budapest, Városmajor u. 23. Nyitva: H-Cs: 9:30-16:00-ig, P: 9:30-15:00-ig.
  A címen árukészlet nincs (mintadarabok sincsenek), itt kizárólag a megrendelések átvételére van lehetőség. Az áru átvevőhelyre való érkezéséről e-mailben küldünk értesítést, ez után lehet érte menni, a megadott nyitva tartási időben.

  • Utánvéttel nem postázunk!

  Szállítás

  A megrendelések feldolgozása, összekészítése munkanapokon esténként, illetve hétvégén történik. Ez a pénz beérkezése után általában 1-2 napot vesz igénybe, a megrendelések számától és nagyságától függően. Kisebb csúszás néha előfordulhat, de olyankor minden esetben elsőbbségivel adom fel a csomagot - ez nem kerül Neked többe. Átmeneti készlethiány előfordulhat. A várható beérkezésről értesítést küldünk, illetve ha belátható időn belül valamely okból kifolyólag mégsem tudjuk a megrendelt termékeket küldeni, akkor helyettesítő termékről gondoskodunk. Amennyiben ezt nem szeretnéd, akkor kérjük, hogy jelezd a megrendelésnél, hogy helyettesítést nem kérsz.
  Ha nagyon sürgősen szeretnéd a termékeket, akkor írj légyszives külön, és előre veszem a rendelést, valamint akkor is elsőbbségivel postázom.

   
  A megvásárolt termékeket gondosan becsomagolva, ajánlott küldeményként feladva a Magyar Posta szállítja ki részedre. Célszerű szállítási címként olyan címet megadnod, ahol napközben az ajánlott küldeményt át tudod venni, ellenkező esetben a postahivatalba kell érte befáradnod.  
  A postai szállítás költsége egységesen 690,- Ft egész Magyarország területén. 2017. január 1-től a posta csak olyan küldeményt visz házhoz levélként, aminek a magassága nem éri el a 2,4 cm-t. Ha ennél magasabb, akkor csak "postán maradó"-ként tudom küldeni, vagy csomagként, aminek a díja 1490,- Ft.

  A megrendelés személyes átvétel esetén természetesen ingyenes. 
  Személyes átvétel helye és ideje:
  VOLFERRUM Vasárubolt (Balasiné Tóth Katalin), 1122 Budapest, Városmajor u. 23.
  Nyitva: H-Cs: 9:30-16:00-ig, P: 9:30-15:00-ig.
  A címen árukészlet nincs (mintadarabok sincsenek), itt kizárólag a megrendelések átvételére van lehetőség.

  A teljes ÁSZF itt található...